Waarom oefenen?

Als je een assessment gaat doen, wil je graag goed voorbereid zijn. Oefenen met de tests die je in je assessment gaat tegenkomen, kan daarbij helpen. Hieronder vind je vier oefentests; cijferreeksen, analogieën, diagrammen en figuurreeksen. Dit soort opgaven zul je tegenkomen in veel intelligentietests, ook in de cognitieve capaciteitentests van eelloo. Oefen je liever op papier? gebruik dan dit document.

Waarom niet te veel oefenen?

Oefenen zorgt ervoor dat je een beeld hebt van wat je te wachten staat tijdens je assessment. Op deze site vind je oefenitems van de makers van de eellootests. Door te oefenen op deze site ben je voldoende voorbereid op een afname van de eelloo cognitieve capaciteitentest; ze helpen je begrijpen wat de bedoeling is van de test. Meer oefenen is niet nodig; lees deze blog van Wim Bloemers.

Meer oefenen?

Doe de oefentest; een test die sterk lijkt op de eelloo cognitieve capaciteitentest. Met de oefentest ervaar je hoe een echte testafname in zijn werk gaat. Na afloop krijg je inzicht in je testresultaat.  Je moet je eerst registreren. Klik hier voor meer info.

Meedoen met onderzoek en je ideale baan vinden?

Je droombaan vinden, geholpen door AI (Artificial Intelligence)? Maak kennis met onze interactieve vacature-zoektool ‘Mark my words’ en doe mee met het onderzoek.