Weet jij precies wat je ideale baan is?

We nodigen je uit om kennis te maken met onze nieuwe, interactieve vacature-zoektool ‘Mark my words’, waarin je samen met AI – Artificial Intelligence – op zoek gaat naar passende vacatures.
Er is een onderzoek aan verbonden met vragenlijsten over vertrouwen in automatisering, proactief loopbaangedrag en gebruikerservaring. Kijk het filmpje hieronder voor meer informatie.

Iedereen een baan die perfect past
Bij eelloo vinden we dat de baan bij jou moet passen, in plaats van andersom. Wat zijn jouw wensen, voorkeuren en vaardigheden?

Maar hoe vind je die droombaan?
Nederland is momenteel +500.000 vacatures rijk. Het is onmogelijk om die zelf allemaal door te nemen, laat staan om wat jij belangrijk vindt goed af te wegen. Daarom hebben we een zoekmachine ontwikkeld die jou helpt in je zoektocht!

Artificial intelligence (AI) als zoekpartner
Eelloo onderzoekt of de rekenkracht van AI kan dienen als slimme zoekpartner, zodat je samen op een leuke manier kunt zoeken naar passende beroepen of actuele vacatures.

Geïnteresseerd geraakt? Deelname aan het onderzoek duurt slechts 30 minuten! Doe mee en klik op de knop hiernaast. Hier kun je een dossier voor jezelf aanmaken. Hieronder vind je alle praktische info.
Jouw bijdrage aan de zoektocht
Je maakt eerst een account aan. Daarin vind je de AI-zoekmachine Mark my words. Je begint met wat vragen vooraf, daarna kun je van start! Je beoordeelt 4 voorbeeldvacatures en markeert daarin de woorden die jou bevallen of juist niet. De woorden die je kiest, zeggen iets over wat je belangrijk vindt. Op basis hiervan stelt de AI-zoekmachine een profiel van je op en stelt je bijpassende vacatures voor. Door deze vacatures weer te beoordelen en woorden te markeren, kun je blijven bijsturen. Na een aantal vacatures stellen we je opnieuw wat vragen over hoe je vindt dat het werkt. Daarna kun je verder gaan met beoordelen of op een later moment gebruik maken van je dossier en de zoekmachine, als je wilt.

Wat biedt dit onderzoek?

  • Je bouwt aan nieuwe inzichten over jouw zoekprofiel
  • Je bouwt een leuke en vrijblijvende ervaring op met AI
  • Je wordt verrast door innovatieve matches met vacatures
  • Je draagt bij aan de wetenschap over hoe AI effectief en verantwoordelijk gebruikt kan worden

Wetenschappelijk onderzoek
Bij eelloo vinden we het belangrijk dat AI niet alleen effectief is en technisch goed in elkaar zit, maar ook fijn om mee te werken. Een goede tool moet jou de regie op het zoekproces geven, en niet andersom. Daarom stellen we je wat vragen vooraf en achteraf, om helder te krijgen wat jouw ideeën zijn over Mark my Words als zoekpartner. Dit onderzoek voeren we samen met de Universiteit van Giessen (Duitsland); het maakt deel uit van een internationaal onderzoek naar ervaringen met internettoepassingen, wat betreft het vertrouwen daarin en het gebruiksgemak.

Meer weten?

Neem contact op met ons via eelloo Support: mail naar support@eelloo.nl en stel je vraag.